Website, SEO, SEA

Agro Pest Control

Agro Pest Control is een professioneel bedrijf op het gebied van plaagdierbestrijding en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. De methodieken en producten van Agro Pest Control worden toegepast in de intensieve veehouderij.

Direct naar de website

Wens van de klant en de geboden oplossing

Agro Pest Control was op zoek naar een frisse website die daarnaast ook nog gebruiksvriendelijk is en een professionele uitstraling heeft. Ook wilde Agro Pest Control het liefst een website die meerdere talen beslaat en hoog scoort in de Google-ranking. Uiteindelijk zijn we aan de slag gegaan voor de klant en hebben we het volgende kunnen betekenen.

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Duidelijke structuur, Mobiel vriendelijk

De website heeft een duidelijke structuur gekregen, waarbij alles in vakken geplaatst is. Daarnaast past de site zich moeiteloos aan, aan het apparaat waarop je de website bekijkt.

WordPress CMS

We hebben WordPress CMS gebruikt om de website te maken voor de klant. Dit content management systeem zorgt ervoor dat de website gemakkelijk is aan te passen. WordPress wordt wereldwijd gebruikt. Doordat het een veelgebruikt platform is, is de community ook zeer groot. Dit komt ten goede aan b.v. de ondersteuning en de beveiliging van het platform.

Multilingual NL, EN, DE

Uiteraard wil je ook graag de grens over als je een bedrijf hebt als deze en daarnaast spreekt wellicht niet iedere boer die in Nederland is gevestigd Nederlands. Daarom vroeg Agro Pest Control ons om de website te maken in drie verschillende talen. Zo is de website op dit moment te zien in het Duits, Engels en Nederlands.

#ED6B10
#45AB4E

Eindresultaat

Een frisse website die converteert.

Na het ontwerpen van de website was het natuurlijk zaak om te zorgen dat deze ook bezocht werd. We hebben hiervoor Google Ads ingezet. Ook is de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine's. Daarnaast is de website snelheid verbeterd. Momenteel zijn de snelheids score's zeer positief.

Ben jij ook toe aan een nieuwe website?

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe B2B website? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard zorgen we voor een mooie en professionele website die aansluit op de doelgroep. Liever een stapje verder? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Google Ad's of Socialmedia marketing? Het kan allemaal neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.