Website, SEA

Arts Straalbedrijf

Arts Straalbedrijf is al meer dan 25 jaar een specialist in de voorbehandeling van vloeren. Wij maken alle oppervlakken en wegdelen gereed voor verdere opbouw of afwerking. Dit doen wij met een eigen team aan zeer ervaren vaklui en eigen innovatieve wagens en gereedschappen.

Direct naar de website

Een compleet pakket aan diensten

Arts Straalbedrijf wilde graag een dat wij een complete huisstijl gingen ontwerpen en natuurlijk een aansluitende website. Wij hebben deze opdracht met veel plezier opgepakt. We zijn gestart met het ontwerpen van een complete huisstijl. Daarnaast zijn er verschillende documenten ontworpen en gedrukt. Zoals de Arts Straalbedrijf brochure, visitekaartjes maar ook doordruk werkbonnen. En als klap op de vuurpijl hebben we natuurlijk een prachtige website ontwikkeld.

Een compleet pakket

Van logo tot bedrijfsvideo

Voor Arts Straalbedrijf hebben wij verschillende producten ontworpen. We zijn gestart met een doordacht logo voor Arts Straalbedrijf. Vervolgens hebben we het logo uitgebreid met een huisstijl die op zijn beurt in verschillende producten is gebruikt als basis. We hebben uiteindelijk de volgende producten opgeleverd logo en huisstijl, drukwerk, bedrijfsvideo, website.

Online marketing

Naast het ontwerpen van de website hebben wij ook Google Tag Manager en Google AdWords ingericht voor deze klant. Met het gebruik van Google Tag Manager kunnen wij heel makkelijk zien hoeveel conversies er maandelijks plaatsvinden en via welke kanalen deze binnenkomen. Hierdoor kunnen we heel slim sturen in de online marketing campagnes.

Bedrijfsvideo op locatie

Voor de nieuwe website wilde de klant graag een video waarin de werkzaamheden op een project in beeld werden gebracht. Samen met de klant zijn we op pad gegaan tijdens een project. Hier hebben wij uitgebreid beeldmateriaal verzameld. Dit is in een eindmontage omgetoverd tot een aantrekkelijke bedrijfsfilm. Wat vind jij van het eindresultaat?

#E51937
#151C1F

Een compleet pakket aan diensten

Wij ontzorgen B2B ondernemers

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Bij SEO Webdiensten kunnen wij ondersteuning bieden op het gebied van webdesign of online marketing. Wij kijken altijd net dat stukje verder zodat we het juiste advies kunnen geven. Heb je een website nodig voor een nieuw bedrijf? Of liever ondersteuning bij de online marketing? Onze experts zitten klaar om jou hierbij te helpen.

Gratis website en online marketingscan

Wil je meer halen uit je online marketing inzet? We nemen graag je website onder de loep en geven je zo gericht advies. Ben je geïnteresseerd in een gratis website of online marketing scan? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.