Bedrijfsfilm

Mesa Coatings

Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen zoals vloercoating, coatingwanden en kunststofplinten. Heeft u een kwaliteitsvloer nodig voor een magazijn, kantoorpand of misschien wel een hele specifieke vloer voor een autowasstraat: Mesa Coatings heeft de oplossing.

Direct naar de website

Bedrijfsfilms met drone beelden

Voor twee projecten wilde de klant graag een professionele video waar ook gebruik van drone beelden werd gemaakt. Zo zijn er bij twee klanten van Mesa Coatings tijdens de werkzaamheden beelden gemaakt en deze zijn vervolgens in een fraaie video verwerkt. De projecten die de klant waar de klant graag wilde dat we filmden, was het renoveren van een bedrijfsvloer in de carwash en truckwash. Twee uitdagende projecten zijn in kaart gebracht door onze filmpartners. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Er is gebruik gemaakt van verschillende film- en edittechnieken om deze video's het professionele karakter te geven zoals je ze hieronder kunt bekijken.

Drone film

Wij zorgen ervoor dat we een sterke drone video maken, waarmee je opvalt bij jouw doelgroep. Een goede drone film presenteert jouw bedrijf of evenement met spraakmakende beelden en maakt klanten enthousiast.

De apparatuur en technieken

Drone beelden voor een extra fraai effect

Voor deze projecten hebben we gebruik gemaakt van een professionele drone. De reden hiervoor had te maken met de coating. Op de coating lopen, filmen en tegelijkertijd oppassen dat er geen ongelukken gebeuren zou een enorme uitdaging zijn. Nu gaan we geen uitdaging uit de weg, maar veiligheid staat voorop. Met een drone was het mogelijk om het project op een unieke wijze vast te leggen.

Adobe Premier Pro

Voor het editen van de beelden is gebruik gemaakt van Adobe Premier Pro. De fraaie overgangen van de verschillende scènes, maar ook de andere effecten en de achtergrondmuziek die synchroon loopt met de beelden, zorgen voor een complete video.Bedrijfsfilm

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Iste deserunt nobis, soluta similique harum minus illo inventore blanditiis? Provident animi dignissimos, doloremque quidem praesentium rerum reiciendis hic itaque eos quisquam quasi blanditiis quia error dolorum reprehenderit consectetur suscipit repellat

Eindresultaat

Nu de video online is

Nu de video klaar is, is deze geplaatst op verschillende social mediakanalen zoals: Facebook, Twitter, YouTube en natuurlijk ook op de website. De bedrijfsvideo draagt bij aan een duidelijker beeld wat de klant kan verwachten bij een vloerrenovatie die wordt uitgevoerd door Mesa Coatings.

Video Marketing

Zou de video een meer commerciële insteek hebben dan zou het ook mogelijk zijn deze verder voor marketingdoeleinden in te zetten. In dat geval kan de video via betaalde advertenties op onder andere Facebook en YouTube aan de doelgroep van Mesa Coatings worden getoond. Hogere bezoekersaantallen op de website en grotere naamsbekendheid zijn hiervan dan het gevolg.

Ook een bedrijfsfilm nodig?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.