Klanten waar wij trots op zijn

Raak geïnspireerd door de oplossingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Hieronder zijn enkele recente projecten uitgelicht. Wilt u graag meer projecten bekijken? Neem dan contact met ons op. wij zullen dan tijdens een kennismakings gesprek relevante projecten uitlichten. Hierdoor zult u een duidelijk beeld krijgen van onze werkwijze en kunnen we toelichten hoe we onze diensten voor jouw project kunnen inzetten.

The Schippers Group: Al jaren verzorgen we verschillende websites en applicaties voor The Schippers Group. Deze specifieke website is het centrale punt van de gehele organisatie, waar alle merken te vinden zijn. Op de homepagina staat een prachtige bedrijfsfilm die direct een duidelijk beeld geeft van de organisatie. Een volledige maatwerk website die aan alle moderne technieken voldoet!

Mesa Plannings applicatie: De Mesa Planningstool bestaat alweer bijna 3 jaar en is in het leven geroepen om medewerkers overzichtelijk te kunnen inplannen. Door de jaren heen zijn er veel meer functionaliteiten toegevoegd, zoals het digitaliseren van werkbonnen, uren registratie en projecten overzicht. De applicatie is gebouwd in Laravel en heeft koppelingen naar o.a. Google Maps, Google Drive en Calendar.

HyCare: Voor een van de merken van The Schippers Group, HyCare, hebben we een zeer gebruiksvriendelijke website mogen maken. De oude website hebben we in een nieuw jasje gestopt. Ook hebben we ervoor gezorgd dat de klant zelf gemakkelijk nieuwsberichten kan plaatsen en de website kan updaten. Een duidelijke website voor de lange termijn.

PocketGuide Audiotours: Voor deze klant hebben we een zeer moderne en overzichtelijke website ontworpen waar audio tours voor verschillende steden aangeschaft kunnen worden. Zo kunnen consumenten direct afrekenen doordat de mollie betaalmethoden aan de website zijn gekoppeld. De website is erg gebruiksvriendelijk en beschikbaar in meerdere talen.

MS Gold: Voor MS Gold, onderdeel van The Schippers Group, hebben we een volledig nieuwe website gemaakt. We hebben verschillende productpagina’s aangemaakt, inclusief video’s, productuitleg en folders. Daarnaast is er de optie om je als dealer aan te melden, de dichtstbijzijnde dealer te zoeken of om als dealer in te loggen. Bij de zoekfunctie is er een koppeling met Google Maps gemaakt. De website is beschikbaar in 5 verschillende talen.

Summit Water Systems: Voor Summit Water Systems hebben we een website gemaakt die volledig aansluit bij hun brand kleuren. Er is de mogelijkheid om brochures te downloaden, je aan te melden voor de nieuwsbrief en contact en offerte aanvragen te voldoen. Op de website zijn verschillende producten terug te vinden. Een gebruiksvriendelijke website met duidelijke Call To Actions.

Werken bij The Schippers Group : MS Schippers is continue op zoek naar talent. Ze hebben ons gevraagd een aantrekkelijke website te maken waar alle vacatures te vinden zijn en gemakkelijk te solliciteren is. Het is een overzichtelijke website geworden met een duidelijke vormgeving. Maar het belangrijkste is dat de websitebezoeker ervaart hoe het is om bij MS Schippers te werken.

Mesa Coatings Een van onze langste klanten is toch wel Mesa Coatings. Inmiddels hebben we de website al 2 keer mogen vernieuwen. Zo hebben de bezoekers altijd de meest up-to-date ervaring wanneer ze op zoek zijn naar een kunststof bedrijfsvloer. De website is voorzien van verschillende formulieren, koppeling met Active Campaign, koppeling met CRM systeem, mogelijkheid tot downloaden van brochures en nog veel meer. Een op-en-top fijne ervaring voor de websitebezoekers.

SchipVast: Na vele succesvolle websites te hebben gebouwd voor Schippers, hebben we nu ook een vastgoed website mogen bouwen. Een website die volledig voldoet aan de kleuren van het logo, een Google Sheets API-koppeling heeft gekregen en zeer gebruiksvriendelijk is. Zo kunnen de medewerkers van SchipVast volledig eigenhandig de website voorzien van nieuwe projecten en nieuwsberichten. Dit was een van de wensen. De filters zorgen voor een fijne beleving en gebruiksgemak van bezoekers.

Arts Straalbedrijf: Dit bedrijf had nog geen website en vroeg ons te helpen met het ontwerp. Gebaseerd op ons ontworpen huisstijl, hebben we een moderne en frisse website gebouwd. Ook hebben we geholpen met de bedrijfsfilm die een prachtig overzicht toont van de diensten van Arts Straalbedrijf. Samen met een nieuw logo, de huisstijl, brochures en website, hebben we Arts Straalbedrijf volledig mogen verzorgen met een maatwerk service.