Klanten waar wij trots op zijn

Raak geïnspireerd door de oplossingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Hieronder zijn enkele recente projecten uitgelicht. Wilt u graag meer projecten bekijken? Neem dan contact met ons op. wij zullen dan tijdens een kennismakings gesprek relevante projecten uitlichten. Hierdoor zult u een duidelijk beeld krijgen van onze werkwijze en kunnen we toelichten hoe we onze diensten voor jouw project kunnen inzetten.

Klantvraag: Wij zijn op zoek naar een partner die de website kan aanpakken. Het doel van de website is om relevante leads te genereren. De website moet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk worden ingericht.

Geboden oplossing: Deze opdracht hebben we succesvol afgerond. Bekijk deze case om meer informatie over deze opdracht te krijgen.

Klantvraag: Voor een nieuw op te richten straalbedrijf willen wij een frisse huisstijl, drukwerk en een nieuwe moderne website. Daarnaast willen we graag een bedrijfsfilm waarop we onze diensten tonen.

Geboden oplossing: Frisse nieuwe logo, huisstijl, brochures, werkbonnen , website en een bedrijfsfilm op locatie waarin wordt uitgelegd wat de werkzaamheden inhouden.

Klantvraag: Wij willen graag een applicatie waarmee we onze medewerkers overzichtelijk kunnen plannen. De tool gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn.

Geboden oplossing: Wij hebben een applicatie gebouwd in Laravel. Hierin zijn verschillende API-koppelingen gemaakt naar onder andere Google Drive, Calendar, OAuth en Maps.