Website

Crossfit RTM

Voor Crossfit RTM zijn we druk bezig geweest om een nieuwe website te bouwen. De website is gebouwd in WordPress CMS. De klant had enkele eisen. Ze wilden bijvoorbeeld graag een interactieve plattegrond van de gym maar ook een koppeling naar de Crossfit RTM app voor het maken van boekingen. Het resultaat mag er wezen!

Direct naar de website

Nieuwe website voor Crossfit RTM

Voor Crossfit RTM zijn we druk bezig geweest om een nieuwe website te bouwen. De website is gebouwd in WordPress CMS. De klant had enkele eisen zo wilde ze graag een interactief plattegrond van de gym maar ook een koppeling naar de Crossfit RTM app voor het maken van boekingen. Het resultaat mag er wezen!

Algemeen

Verfrissend ontwerp en meer betrokkenheid

We hebben voor de opdracht van Crossfit RTM gewerkt aan diverse zaken. De website was toe aan vernieuwing en dus hebben we gekozen voor een fris en modern ontwerp. Het nieuwe ontwerp past beter bij de doelgroep van Crossfit RTM en zij voelern zich ook eerder aangetrokken tot deelname aan de activiteiten van het bedrijf.

WordPress CMS

Een bedrijf is altijd in beweging en dingen kunnen op den duur veranderen. Daarom hebben we er samen met Crossfit RTM voor gekozen om de website te maken met WordPress als content managementsysteem. Door de vele plugins die er beschikbaar voor WordPress konden we makkelijk een koppeling maken met Mailchimp, maar ook met de Crossfit RTM App voor het boeken van een training. Daarnaast is het met WordPress eenvoudig om in de toekomst wijzigingen aan te brengen.

Gebruiksvriendelijk en responsive

We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke website die volledig responsive is. Dit betekent dat de website altijd goed wordt weergegeven, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Dankzij deze updates op de website voelen mensen zich meer verbonden bij de website en voelt het ook als een goed bedrijf aan. Hierdoor zijn mensen eerder geneigd om b.v. een proeftraining in te plannen.

#21A5D7
#58585A

Behaalde resultaat

Frisse gebruiksvriendelijke website

Nadat we de website helemaal hebben omgegooid voor Crossfit RTM en deze weer volledig online was, zagen we de conversie en clicks toenemen naar de website. Uiteindelijk is dit de basis geweest van een omzetstijging van het bedrijf. Daarnaast hebben we ook tal van kleinere zaken in de website aangepast en de website voorzien van SEO-optimalisatie en goede content. Hierdoor heeft de website een veel hogere ranking in Google dan eerder het geval was.

Ben jij ook toe aan een nieuwe website?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website? Eentje die helemaal aansluit bij jouw wensen en die helemaal klaar is voor het hedendaagse gebruik van internet? Wil je een website die voldoet aan de behoeften van je doelgroep? Dan ben je bij SEO Webdiensten aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.