Dealer Webshop

Summit Water Systems

Summit Water Systems is gespecialiseerd in waterbehandeling voor zowel particulier als professioneel gebruik. Verder zijn wij erkend importeur van het merk Kinetico®. Voor het bedienen van de particuliere markt hebben wij een professioneel netwerk van erkende installateurs en waterbehandelaars.

Lees verder

Maatwerk webshop voor dealernetwerk

Om de erkende installateurs uit het dealernetwerk beter te kunnen bedienen moest er een webshop worden gebouwd welke alleen voor de dealers toegankelijk was. We hebben een webshop voor de klant op maat gebouwd met de nodige extra functionaliteiten. Denk hierbij aan het onthouden van de bestellingen of automatisch invullen van de gegevens bij een bestelling, maar ook het eenvoudig indienen van aanvragen voor garantie of reparaties.

Extra functionaliteiten

Herhaalbestellingen

Voor installateurs komt het regelmatig voor dat er elke week dezelfde bestelling wordt gedaan. Om dit proces makkelijker te maken is het mogelijk een eerdere bestelling te herhalen. Zo hoef je niet opnieuw al je producten aan de bestellijst toe te voegen. Zeer tijdsbesparend dus.

Digitaal garantiekaart insturen

Naast het bestellen van alle Kinetico® producten is het ook mogelijk om na een installatie bij een eindgebruiker de garantiekaart in te sturen. Voorheen was dit een kaart die fysiek werd opgestuurd en vervolgens in het systeem werd ingevoerd. Nu dit digitaal kan, wordt er wederom tijd bespaard bij zowel de klant als de installateur.

Reparatieverzoek indienen

Ook voor de reparatieverzoeken hebben we een oplossing geïmplementeerd. Het is nu namelijk mogelijk om een apparaat wat defect is, in te sturen ter reparatie. Dit kan digitaal via de webshop. Door slechts enkele gegevens in te voeren wordt de reparatie aan de technische dienst verstuurd die dit verder oppakt.

Wij zijn erg blij met deze case!

Het eindresultaat: een tevreden klant

De klant is tevreden met de begeleiding en het advies wat we hebben geboden voor de realisatie voor de webshop. Het is natuurlijk zo dat bij elk bedrijf een ander proces, beleid, maar ook andere regels gelden. De applicatie die ontwikkeld wordt zal natuurlijk wel hierbinnen moeten passen en heeft nooit als doel processen stroever te laten verlopen.

Mogen wij ook voor jou aan de slag?

Is jouw bedrijf toe aan een vernieuwde website? Of wil je meer uit online marketing halen? Wij kunnen je website onder de loep nemen om zo een gericht advies te geven. Ben je geïnteresseerd in een gratis website/online marketing scan? Neem dan snel contact met ons op.

Ben jij ook toe aan een maatwerk applicatie?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.