Maatwerk applicatie nodig?

Samen maken we de wereld een stukje simpeler

Heb je specifieke wensen om bedrijfsprocessen te automatiseren? Deze wensen wil je natuurlijk op een unieke wijze in de markt naar voren brengen, om je daarmee te onderscheiden van je concurrenten. Dit is geen probleem voor Digital Champs! Onze experts ontwikkelen software speciaal voor jou op maat, zodat deze volledig aansluit op de wensen van jouw organisatie en de behoeften van jouw doelgroep.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Ons development team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van complete business applicaties, op maat gemaakt. Maar ook op het gebied van maatwerk integratie vraagstukken hebben wij bijzonder veel expertise in huis. Al onze senior developers zijn gecertificeerde specialisten binnen hun eigen vakgebied. Zo kunnen we uitstekende kwaliteit garanderen, waardoor je succesvol kunt werken met de voor jou op maat gemaakte business applicatie.

Digital Champs denkt met jou mee

Wij helpen al jarenlang organisaties door hun processen te automatiseren middels maatwerk applicaties. De nieuwe applicatie integreren wij middels verschillende API’s en zorgen wij voor hosting updates en beveiliging. Natuurlijk beginnen wij graag met het ontwikkelen van de gewenste applicatie, maar voordat we hiermee kunnen starten, is het belangrijk om eerst enkele kritische vragen te stellen. Hierdoor hebben onze developers voldoende informatie om direct en doelgericht aan de slag te gaan aan de bouw van jouw nieuwe maatwerk applicatie. Voor de ontwikkeling van maatwerk applicaties denken wij graag met de klant mee. Sparren met een projectmanager? Neem contact met ons op!

Integratie middels API's

De nieuwe applicatie moet worden geïntegreerd in bestaande systemen. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, gebruiken we API’s voor de integratie van de applicatie. API staat voor Application Programming Interface.

Alles is mogelijk

Onze developers zetten graag hun expertise in om voor jou een applicatie volledig naar wens te ontwikkelen. Hierbij is alles mogelijk en gaan wij met passie en toewijding iedere uitdaging aan. Van het automatiseren van bedrijfsprocessen tot applicaties die werknemers ondersteunen in het werkveld.

Op zeer kort termijn al een beta versie

Wij laten onze klanten graag zien welke stappen we doorlopen om tot een succesvolle applicatie te komen. Ons doel is om een fantastisch eindproduct te leveren. Dit kunnen wij garanderen door jou mee te nemen in het traject van begin tot eind. Daarom leveren wij op heel korte termijn al een bèta versie aan.

Incl. hosting updates en beveiliging

We zorgen ervoor dat je applicatie altijd goed draait. Hosting updates zijn hiervoor erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de hosting updates automatisch worden uitgevoerd. Ook zorgen wij voor een uitstekende beveiliging van de applicatie.

Werk waar wij trots op zijn

Plannings tool
planningstool

Slimme planningsapplicatie met Gsuite integratie

Intranet Applicatie
planningstool

Planboard met Gsuite integratie

B2B Webshop
planningstool

Custom B2B webshop in WordPress