Professionele website
op maat voor elk bedrijf

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van de belangrijkste zaken voor hedendaagse ondernemingen is een professionele website. De website dient ingericht te zijn om je bedrijf te ondersteunen en de omzet en klantenkring te vergroten. Dit draagt voor een heel groot deel bij aan de mate van succes van je onderneming. De website is een soort verzamelplaats van al het online verkeer. Zet je dit op de juiste manier in, dan ontstaat er een hele duidelijke scheidingslijn tussen prospect, bestaande klant, leverancier en overig verkeer. Kortom een professionele website is het fundament van je toekomstige groei.

Fris, modern en functioneel

Een website hoort niet alleen te passen bij de huisstijl van je bedrijf, maar hoort ook te passen bij je doelgroep en te voldoen aan de eisen van deze tijd. Een website met de juiste uitstraling is essentieel als je de aandacht van je doelgroep wilt trekken. Verder staat functionaliteit hoog in het vaandel. Klanten moeten snel vinden waar ze naar op zoek zijn, zonder dat de website er onoverzichtelijk en ingewikkeld uitziet. Bij Digital Champs zorgen wij voor een frisse, moderne en functionele website, passend bij de doelgroep van je onderneming.

Snel, vindbaar en op maat

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Tevens is een website een belangrijke tool om betrouwbaarheid en professionaliteit uit te stralen en om te zorgen voor vindbaarheid en zichtbaarheid online. Wij bouwen professionele, functionele en snelle websites helemaal “from scratch” en in jouw huisstijl. Dit houdt in dat wij geen gebruik maken van kant-en-klare templates, maar de website helemaal naar jouw wens maken vanaf het begin tot eind. Bovendien zorgen wij er ook voor dat jouw website snel, gebruiksvriendelijk, veilig en responsief is. Uiteraard denken wij ook mee in het ontwerp van de website en zorgen we ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en conversies.

Onze aanpak

Briefing

Deze fase dient als uitgangspunt voor het hele development traject. Zaken als wie, wat, wanneer oplevert of welke functionaliteiten er in de applicaties worden ontwikkeld, maar ook strategie en projectplan worden hier vastgelegd, waardoor we volledig volgens de wensen van de klant werken.

Opmaak wireframe

Op basis van de vastgestelde strategie geven we invulling aan de verschillende elementen van het beoogde traject. Deze worden visueel inzichtelijk gemaakt door middel van een wireframe, waarin alle hoofdpagina's en functionaliteiten worden opgemaakt en omschreven.

UX Design

In de designfase maken we gebruik van verschillende design tools om het ontwerp te creëren. Vervolgens wordt met Invision het ontwerp gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat we een functioneel en interactief ontwerp kunnen presenteren, waardoor je direct een idee hebt van hoe de website er in het echt uit komt te zien.

Development

In de ontwikkelingsfase maken we gebruik van verschillende tools om het ontwerp te ontwikkelen. In deze fase bouwen we jouw nieuwe website “from scratch” en zorgen we voor een responsieve, snelle website met alle benodigde functionaliteiten. Ook optimaliseren wij de website voor conversies en voor zoekmachines.

Testen

In de testfase testen we het ontwerp door middel van verschillende tools. Alle functionaliteiten, interne links, werking van knoppen en het complete ontwerp worden volledig getest en waar nodig aangepast of aangevuld. Zo weten we zeker dat het ontwerp dat we bij jou aanleveren van de hoogste kwaliteit is.

Oplevering

Na de testfase gaan we over tot de oplevering van je nieuwe website. Na akkoord, zetten we de website live en kun jij beginnen met jouw online succes. Na oplevering zorgen wij voor de webhosting, beheer en updates van de website. Dan kun jij je met andere belangrijke dingen bezighouden.

Ontdek de voordelen

Gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar

Wij maken jouw website dynamisch en volledig aanpasbaar. De online wereld staat immers nooit stil en de wensen van je doelgroep veranderen ook mee. Daarnaast zorgen wij voor een uiterst gebruiksvriendelijke website.

Zelf je website beheren

Wij helpen je een professionele website op te stellen. Loopt de website goed en volledig naar wens, dan krijg je de controle volledig in handen. Door ons website beheer- en onderhouds pakket heb je er feitelijk geen omkijken meer naar.

Responsive website laten maken

Internet is op steeds meer verschillende manieren en apparaten beschikbaar. Een responsieve website is daarom onmisbaar geworden. Met responsive webdesign zorgen wij ervoor dat jouw website voor jouw bezoekers op ieder apparaat optimaal wordt weergegeven. Van mobiel en tablets, tot aan laptops en computers.

Veiligheid van je website

De veiligheid van je website is erg belangrijk. Een veilige website geeft je klanten, terecht, het gevoel dat het veilig is om hun gegevens op jouw website achter te laten. Wij zorgen voor een veilige website, met een hoger aantal conversies tot gevolg.

Nieuwe applicatie met afgeschermde dealer login. Slimme zoek dealer functionaliteit etc.:

MS Gold

Ga direct naar de website

Nieuwe website, SEO teksten online marketing etc:

Schone Wasstraat

Ga direct naar de website

Nieuwe website, optimalisaties en online marketing voor:

Mesa Coatings

Ga direct naar de website

Nieuwe website, optimalisaties, digital marketing en SEO:

Total Water Care

Direct naar de website

Nieuwe multilanguage website, digital marketing en SEO:

HyCare

Direct naar de website

Nieuwe website, digital marketing en SEO:

AB Coatings

Direct naar de website

Nieuwe website, digital marketing en SEO:

The Schippers Group

Direct naar de website

Nieuwe website, logo en huisstijl ontworpen voor:

Arts Straalbedrijf

Direct naar de website

Nieuwe website, logo, digital marketing en animatiefilm:

Mesa HyCo

Direct naar de website

Nieuwe website, logo en SEO

Suretech Beveiliging

Direct naar de website

Nieuwe website, digital marketing, SEO en banners:

Agro Pest Control

Direct naar de website

Slimme planningstool

Mesa Coatings

Intranet app voor o.a. werkbonnen scannen en versturen

Mesa Coatings

Werk waar wij trots op zijn

Klanten beoordelen ons met een

4,5

Hycare Mesa Coatings Schippers BWO Summit Arts Sentho Mesa HyCo R-A Suretech beveiliging