Explainer Animation

Mesa HyCo

Mesa HyCo levert hygiënische coatingsystemen voor de agrarische sector. Mesa HyCo staat regelmatig op grote beurzen en wilde graag op een groot scherm kunnen laten zien welke voordelen hun producten hebben. Wel moest dit geanimeerd gebeuren. Wij hebben deze animatie voor ze gecreëerd.

Direct naar de website

Explainer Animatie voor Mesa HyCo

Mesa HyCo wilde graag een echte blikvanger voor op beurzen. In overleg met Mesa HyCo zijn we uiteindelijk uitgekomen op een explainer animation. Deze vorm van animatie laat de producten en diensten van Mesa HyCo perfect zien en legt deze daarnaast ook uit. Het was een grote uitdaging om de voordelen en de noodzaak van het gebruik van hygiënische coatings in de agrarische sector over te brengen in een animatie. Maar ook grote uitdagingen gaan we niet uit de weg en wederom met een succesvol eindresultaat.

Moderne effecten

De explainer animatie van Mesa HyCo verteld over de producten van Mesa HyCo, de voordelen en de geschikte veehouderijen. We hebben de animatie zelfs in drie talen opgeleverd. Het resultaat? Een pakkende animatie, een leuke samenwerking en een tevreden klant.

Door ons aangeboden

De voor- en nadelen in anderhalve minuut

Het maken van een animatie en hierin alle informatie aan bod laten komen is niet eenvoudig. Je gaat voor de belangrijkste hoofdlijnen omdat je iemand niet te lang naar een scherm wil laten staren met het risico dat ze de aandacht verliezen. We kregen het voor elkaar om Mesa HyCo en het belang van hygiënische coatings uit te leggen binnen anderhalve minuut.

Opgeleverd in meerdere talen

Als bedrijf wil je graag blijven groeien, en het liefst ook buiten de landsgrenzen toe. Daarom hebben we ervoor gekozen om de animatie op te leveren in meerdere talen. Zo bereik je ook mensen uit andere landen en open je de deuren voor je bedrijf om te internationaliseren.

Succesvol afgerond

De video is uiteindelijk geplaatst op verschillende sociale media. Denk hierbij onder andere aan Facebook, Twitter en YouTube. Maar ook de eigen website mocht natuurlijk niet ontbreken. Deze bedrijfsvideo draagt bij aan een duidelijker beeld van wat de klant mag verwachten bij een vloerrenovatie, uitgevoerd door Mesa HyCo.

Eindresultaat

Duidelijke animatie van werkomschrijving

De video is uiteindelijk geplaatst op verschillende sociale media. Denk hierbij onder andere aan Facebook, Twitter en YouTube. Maar ook de eigen website mocht natuurlijk niet ontbreken. Deze bedrijfsvideo draagt bij aan een duidelijker beeld van wat de klant mag verwachten bij een vloerrenovatie, uitgevoerd door Mesa HyCo.

Tevreden klant

Wanneer de video een meer commerciële insteek zou hebben, zou het ook mogelijk zijn om deze te gebruiken voor marketing. Hiermee wordt bedoeld dat deze video via betaalde advertenties op Facebook en YouTube aan de juiste doelgroep wordt getoond. Uiteindelijk zorgt dit voor meer bezoekers op de website en natuurlijk meer naamsbekendheid.

Wil jij ook een explainer animation?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.