Website

Flexbarrier

Flexbarrier is leverancier van duurzame kunststof aanrijdbeveiliging. Het bedrijf adviseert in kunststof oplossingen waardoor aanrijdingen kunnen worden voorkomen. Minder schade en kosten voor reparatie zijn hierbij het gevolg.

Direct naar de website

Nieuwe website met de focus op conversie

Flexbarrier heeft een bijzonder breed assortiment op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor een goede presentatie van het assortiment, was het voor Flexbarrier noodzakelijk om over een overzichtelijke website te beschikken. Verder was het belangrijk dat er leads direct vanuit de website kunnen worden gegenereerd. Het doel wat we bij de bouw van de website voor ogen hadden, was dan ook het binnenhalen van meer leads.

Algemeen

Nieuwe ontwerp

We zijn begonnen met het bedenken van de website. We hebben enkele visuele ontwerpen van de website gemaakt en vervolgens hebben we een afweging van de voor- en nadelen van bepaalde lay-outs gemaakt. Het huidige ontwerp was hierbij het eindresultaat.

Ontwikkeld met behulp van WordPress CMS

In overleg met de klant hebben we voor WordPress CMS als systeem voor de website gekozen. Hiermee kunnen we namelijk gemakkelijk en snel onderdelen toevoegen of verwijderen van de website of de site van meer informatie voorzien. Daarnaast is WordPress ook het meest gebruikte platform. Hierdoor is het in de toekomst heel makkelijk verschillende koppelingen maken naar bijvoorbeeld een CMS systeem.

Geoptimaliseerd voor elk apparaat

Of je de website nu op een iPhone 4s, een iPhone XS Max, een Samsung Edge, een tablet of een computer bekijkt, de site wordt automatisch geoptimaliseerd voor jouw apparaat. Zo krijg je alle informatie op een prettige manier te zien zonder dat je de hele pagina door moet scrollen, een automatische aanpassing naar ieder scherm dus. Sinds de laatste update van Google is de mobiele ervaring van de gebruiker een zeer belangrijk onderdeel geworden als criterium voor de ranking van jouw website in de zoekresultaten van Google.

#FFC72C
#151C1F

Eindresultaat

Een website met een moderne uitstraling

De nieuwe website heeft een moderne uitstraling en het ontwerp past goed in de marketingstrategie die Flexbarrier voor ogen heeft. Ons doel is hiermee dan ook bereikt en hebben we er weer een tevreden klant bij.

Is jouw bedrijf klaar voor een nieuwe website?

Vooral voor B2B bedrijven kan onze kennis en ervaring meerwaarde bieden. Naast het bouwen van websites die zijn aangepast op de doelgroep van de klant, zijn we ook in staat om de beleving van de doelgroep te vergroten. Dit doen we door de juiste content op het juiste moment aan het juiste type bedrijf voor te schotelen. Is dit interessant voor jouw bedrijf? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.