Website, SEO, SEA

Mesa Coatings

Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen zoals vloercoating, coatingwanden en kunststofplinten. De website van Mesa Coating heeft een complete renovatie ondergaan. Het resultaat is een moderne website Waarbij de identiteit van Mesa Coatings duidelijk naar voren komt.

Direct naar de website

Moderne website met conversie als doel

De nieuwe website van Mesa Coatings moest voldoen aan de meest moderne technieken. Daarnaast was het primaire doel van de nieuwe website om de bezoekers te bedienen. Het geven van voldoende informatie en een duidelijke structuur zijn tevens speerpunten geweest tijdens het ontwikkelen van de website. Ken je ons een beetje, dan weet je dat we ook hier weer hebben gekozen voor een responsive website. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waar je de website op bekijkt. Ook hebben we gezorgd voor een koppeling met het CRM-systeem. Daarnaast hebben we door middel van een conversie optimalisatie traject een verhoging van het aantal leads en aanvragen gerealiseerd.

Totaalpakket aan diensten

Toepassing van de huisstijl

Mesa Coatings heeft een duidelijke boodschap en de geleverde oplossingen stralen kwaliteit uit. Kwaliteit heeft een naam en zo nu ook de website waar het Mesa Rood vanaf knalt. Om deze kleur op te vangen is er een voor een donkere tegenligger gebruikt. Deze is toegepast op b.v. de hover-effecten van de CTA-buttons. De huisstijl die bij alle communicatie door Mesa Coatings wordt toegepast, is nu ook herkenbaar op de website terug te zien.

Conversie optimalisatie

Met verschillende A/B test cases hebben we de conversie met wel 30% weten te verhogen. De knelpunten die uit de A/B test naar voren zijn gekomen zijn aangepast en de gebruikerservaring is hiermee ook direct verbeterd. Dit resulteerde vrijwel direct in meer kwalitatieve leads.

Inzet van online marketing

Na het inrichten van de Google en Bing Campagnes voor Mesa Coatings was het natuurlijk zaak om alle data te verzamelen, te analyseren en de campagnes verder te optimaliseren. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van re-marketing om klanten die hun interesse al eens hebben getoond, te bewegen een leadformulier in te vullen.

#E51937
#151C1F

Eindresultaat

Meer content, meer bezoekers, meer leads.

Mesa Coatings wilde graag de doelgroep meer en beter informeren. Wij hebben een contentstrategie voorgesteld die met open armen is ontvangen. Er zijn meer dan 50 landingspagina’s gebouwd, toegespitst op de verschillende branches en typen bedrijven die Mesa Coatings bedient. Resultaat was meer interactie (microconversies) in de Think-fase. Dit resulteerde in meer kwalitatieve leads in de Do-fase.

Verschillende kanalen ingezet

Door de juiste strategieën toe te passen op het gebied van online marketing, is het aantal bezoekers flink gestegen. Hiervoor zijn verschillende soorten marketingkanalen ingezet waarbij je onder andere kunt denken aan social media, maar ook aan Google AdWords en mediapartners.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.