Website

Mesa Crete

De vloeren en vloersystemen van Mesa Crete zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in het bedrijfsleven. Van vloeren waar zware voertuigen overheen kunnen rijden tot robuuste vloeren in een voedselverwerkings bedrijf.

Direct naar de website

Nieuwe website met oog op conversie

Door Mesa Crete werden we benaderd met de vraag of we enig idee hadden waarom de conversie aan de lage kant was. Samen met Mesa Crete hebben we de zaken opgepakt en zijn we bezig gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe website met als doel om de conversie te verhogen. Vandaag de dag geniet Mesa Crete nog steeds van een verhoogde conversie dankzij de aanpassingen die gedaan zijn.

Bereikt meer klanten met Mesa Crete

Focus op de professionele markt

Professioneel coatingsysteem voor intensieve industriële toepassingen. Bedrijven die hier behoeft aan hebben is de doelgroep die Mesa Crete graag wil bereiken. Samen met Mesa Crete hebben we om de tafel gezeten om de doelstelling en alle vereisten van de nieuwe website duidelijk te krijgen. Verschillende zaken hebben we uitgedacht en geschetst om uiteindelijk te komen tot de nieuwe Mesa Crete website.

Moderne technieken

Om Mesa Crete te maken hebben we meerdere moderne technieken gebruikt. Dankzij deze technieken werkt de website op een unieke manier en is deze extreem snel. Dit bevordert de gebruikerservaring en zal dus ten goede komen van de conversie ratio.

Werkt op elke device

Vandaag de dag mag een responsieve website natuurlijk niet meer ontbreken. Dankzij een responsive website is je website goed te lezen en te bekijken op alle soorten apparaten. Of het nu gaat om een mobiele telefoon of juist achter de computer. Met een responsive website past de website zichzelf aan aan het apparaat.

#21A5D7
#131E29

Eindresultaat

Gemaakt met WordPress CMS

Omdat het niet handig is als je een website hebt waar je uiteindelijk vrij weinig mee kunt doen, hebben we een website gebouwd in het veilige WordPress. Met dit content management systeem, ook wel CMS, kun je namelijk gemakkelijk en snel de website aanpassen naar wens.

Een professionele website nodig?

Ben jij, of is jouw bedrijf op zoek naar een professionele website voor jouw merk of bedrijf? Dan zit je bij ons zeker goed. We gaan samen met je aan de slag om dé perfecte website voor je te maken. We helpen je bij alle stappen om dé ideale website te maken.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.