Over Digital Champs

Wie zijn wij?

Digital Champs is een full service online marketing bureau met grootse impact. Vanuit ons kantoor in Zwijndrecht verzorgen wij voor meerdere bedrijven de online aanwezigheid. Dit doen wij met een klein, hecht en zeer effectief team van professionals. Elke dag werken wij met passie aan mooie projecten voor leuke klanten in heel Nederland. Wij werken voor zowel B2B- als voor B2C klanten, van mkb-bedrijven tot multinationals. Door kennis en expertise te combineren met passie voor ons werk, kunnen wij ieder bedrijf online naar een hoger niveau tillen en weten wij precies welke tools er voor welk vraagstuk ingezet moeten worden. Wij bieden maatwerk met een stevig fundament voor de toekomst. Wat je doelen ook zijn, wij kunnen je helpen deze te realiseren. Dus ben jij op zoek naar een jong en gedreven online marketing bureau dat jouw bedrijf helpt om de marketingdoelstellingen te halen? Zoek dan niet verder en neem snel contact met ons op.

Maak kennis met ons team

Mahinder Stroo

Directeur / Online strateeg

Mahinder is eigenaar en directeur van Digital Champs. Hij is de rode draad achter het bedrijf. Oplossingen bedenken voor bedrijven is waar hij zijn passie uit haalt. Online strategie en het bouwen van maatwerk websites en applicaties is zijn specialiteit. In zijn vrije tijd doet Mahinder graag aan boksen.

Melissa Vermeer

Online marketeer

Melissa is online marketeer bij Digital Champs. Melissa pluist graag door jouw Google Analytics op zoek naar verbeteringen en maakt Google en Facebook campagnes als de beste. Ze haalt voldoening uit goede resultaten, leads en tevreden klanten. In haar vrije tijd doet Melissa graag kickboksen.

Deepak Doekharan

Front-end developer

Deepak is front-end developer bij Digital Champs. Hij ontwikkelt graag mooie websites en haalt hier zijn passie uit. Al sinds jonge leeftijd had Deepak interesse in IT en development en nu heeft hij er zijn werk van gemaakt. Deepak zijn sterke punten zijn het bouwen van WordPress websites en het optimaliseren en beter vindbaar maken ervan. In zijn vrije tijd doet Deepak graag gamen.

Waarom jij wilt werken bij Digital Champs

Wij werken met een klein en hecht team. We kennen elkaars krachten en door de korte communicatielijnen weten we snel deze krachten op de juiste plaatsen in te zetten. Bij ons geen individuele successen, maar samen werken aan het succes voor de klant. Persoonlijke ontwikkeling, een goede sfeer, waardering voor je inzet en leren van elkaars kennis zijn enkele voorbeelden wat werken bij Digital Champs zo leuk maakt.

Waarom Digital Champs

Bij Digital Champs zijn wij kampioenen in overtuigen. Ons doel is het overtuigen van jouw (potentiële) klanten om voor jouw bedrijf te kiezen. Dit doen wij door al onze marketing uitingen zorgvuldig op elkaar af te stemmen, waardoor we zorgen voor meer online succes voor jouw bedrijf. Bij Digital Champs doen we waar wij goed in zijn: online marketing, websites en maatwerk applicaties. Wij hebben alle expertises onder één dak. Met onze kennis, expertise en passie, kunnen wij jouw bedrijf online naar een hoger niveau tillen.

De kampioen in overtuigen

Wij heten natuurlijk niet voor niets Digital Champs. Wij zijn kampioenen in wat wij doen en kampioenen in overtuigen. Ons doel is het laten overtuigen van jouw (potentiële) klanten om voor jouw bedrijf te kiezen. Dit doen wij door al onze marketing uitingen perfect op elkaar af te stemmen. Hierdoor behalen wij de gewenste resultaten voor ieder bedrijf uit de meest uiteenlopende branches.