Website, Google Sheets API

SchipVast

SchipVast ontwikkelt en verhuurt woonruimten in De Kempen en daarbuiten. Wij kijken daarbij naar diverse doelgroepen, wat leidt tot een variërend aanbod in type woningen en tot verschillende huurprijsklassen. Wij hebben voor ieder wat wils en bouwen veelal ook levensloopbestendig, zodat een woning geschikt blijft voor jong en oud. Ook hebben wij oog voor zorgbehoevende woningzoekenden. Daarnaast bieden wij woonruimten voor buitenlandse woningzoekenden.

Direct naar de website

Tijd voor een nieuwe website

Schipvast was op zoek naar een partner voor hun nieuwe website. Daarnaast wilden ze graag een API koppeling met de Google Sheets API. Deze uitdaging ging Digital Champs natuurlijk niet uit de weg! De nieuwe website is voorzien van handige functionaliteiten zoals een CMS zodat de klant alles zelf kan beheren. Daarnaaast een zoeksysteem voor de woningen die de klant plaatst maar ook filters en een zeer specifieke functionaliteit waarbij we de Google Sheets API moetsen gebruiken. Het resultaat mag er wezen!

Filters, API's en nog veel meer

Schipvast had een hele specifieke wens. Namelijk dat hun inschrijvingen die via de website werden ingestuurd ook in een specifieke Google Sheet opgeslagen worden. Hierdoor konden ze makkelijk de regie houden over de binnengekomen inschrijvingen en makkelijk acties uitzetten op deze waardevolle leads. Dit hebben wij gerealiseerd door gebruik te maken van de Google Sheet API. Dit was natuurlijk een hele leuke uitdaging. De reactie van een de klant was prachtig om te horen "It works like a charm!"

WordPress CMS, wel zo makkelijk

De klant had het verzoek dat de nieuwe website in een makkelijk te beheren systeem werd gebouwd. Zodat ze zelf blog's of projecten konden plaatsen. Hier is gekozen voor WordPress een handig en makkelijk te bedienen CMS. Doordat we verschillende posy types hebben aangemaakt hoeft de klant enkel een simpel formulier in te vullen om een niwu project of object te plaatsen op zijn website. Erg handig dus!

Filters en andere handige functionaliteiten

Naast de Google API en de juiste CMS te hebben gebruikt zijn er ook andere leuke handigheden ingebouwd. Zo is het mogelijk om op verschillende criteria de objecten die door de klant geplaatst zijn te filteren. Hierdoor is de website extra gebruiksvriendelijk en kan de bezoeker gemakkelijk de juiste info vinden op de website.

Wij ontzorgen B2B ondernemers

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Bij SEO Webdiensten kunnen wij ondersteuning bieden op het gebied van webdesign of online marketing. Wij kijken altijd net dat stukje verder zodat we het juiste advies kunnen geven. Heb je een website nodig voor een nieuw bedrijf? Of liever ondersteuning bij de online marketing? Onze experts zitten klaar om jou hierbij te helpen.

Gratis website en online marketingscan

Wil je meer halen uit je online marketing inzet? We nemen graag je website onder de loep en geven je zo gericht advies. Ben je geïnteresseerd in een gratis website of online marketing scan? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.