Website, SEO, SEA, social content, blogs, Social Advertising

Schone wasstraat

Schone Wasstraat is de specialist in het professioneel reinigen en ontkalken van elk type wasstraat: carwash, wasboxen, truckwash, buswash en zelfs de treinwash, metrowash en tramwash. Schone Wasstraat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie en efficiëntie.

Direct naar de website

Een eigentijdse website, op maat gemaakt

Voor Schone Wasstraat hebben wij een compleet nieuwe website gemaakt “from scratch”. Hiervoor werd er eerst onderzoek gedaan naar een geschikt design qua kleuren, layout, functionaliteiten et cetera. Na het ontwerpen van een design, werd er een voorstel gedaan naar de klant. Na goedkeuring kon er begonnen worden aan de bouw en ontwikkeling van de nieuwe website. De nieuwe website moest niet alleen een moderne, frisse uitstraling hebben, maar ook functioneel zijn. Uiteraard hebben we gezorgd voor een responsieve website, wat inhoudt dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee het wordt bekeken.

Goed vindbare website

Toepassing van de huisstijl

Voor een website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Om te zorgen voor goede vindbaarheid van de website van Schone Wasstraat, hebben we gebruik gemaakt van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Hierbij hebben we rekening gehouden met relevante meta titels en omschrijvingen, goede HTML titels, sterke content, duidelijke call-to-actions en door relevante zoekwoorden in de teksten te implementeren.

Consistentie in de huisstijl

Voordat Schone Wasstraat in zee ging met Digital Champs, had het bedrijf al een huisstijl. Deze huisstijl hebben wij doorgetrokken naar de nieuwe website, waarbij we de kleuren hebben terug laten komen in onder andere de header en de footer, de CTA-knoppen en de titels. Consistentie in de huisstijl is erg belangrijk bij alle communicatie uitingen. Daarom hebben we de huisstijl ook doorgetrokken naar de social media.

Content creatie

Om Schone Wasstraat op de kaart te zetten, is content erg belangrijk. Er is gekozen om wekelijks posts te plaatsen op de social media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Google Mijn Bedrijf. Hiermee werken we aan de online aanwezigheid van de klant en aan het opbouwen van naamsbekendheid. Naast de social content, maken wij ook gebruik van blogs. Door middel van blogs, focussen wij op de long tail zoekwoorden en zorgen wij voor meer organisch verkeer naar de website.

Social Advertising

Voor Schone Wasstraat zetten wij ook Social Advertising is. Hierbij adverteren wij op Facebook en Instagram. Social Advertising zetten wij in om meer verkeer naar de website te stimuleren via pakkende teksten en visuals en door relevante doelgroepen te targeten. Ook draagt adverteren op social media bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van de klant. Naast het adverteren op social media, helpen wij Schone Wasstraat ook met het beheer van de social media kanalen.

#19458E
#DDF0FF
#FF8800

Eindresultaat

Een moderne, professionele website

Het eindresultaat is een moderne, professionele website in de kleuren en huisstijl van Schone Wasstraat. De website hebben wij ook responsief gemaakt, waardoor deze meteen geschikt is voor alle apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets. Een frisse, snelle en gebruiksvriendelijke website gericht op conversies door middel van sterke, overtuigende teksten en opvallende call-to-action knoppen.

Wordt gevonden door potentiële klanten

Door diepgaand zoekwoordonderzoek uit te voeren in combinatie met het schrijven van Google-vriendelijke SEO teksten, hebben wij gezorgd voor meer organisch zoekverkeer naar de website en een hogere positie in de organische zoekresultaten van Google. Daarbij zorgen we ook voor meer betaald verkeer naar de website en voor meer leads en offerte aanvragen door middel van campagnes op Facebook en Instagram. De social content op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Google Mijn Bedrijf draagt ook bij aan de online aanwezigheid van Schone Wasstraat en door middel van blogs tonen we expertise in het veld.

Ook toe aan een nieuwe website op maat?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.