Website, SEO, SEA

Sentho

Sentho is gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte en/of isolerende wandsysteem, plafondsysteem ATT rvs afvoerputten- en goten en RVS/betonnen aanrijdbeveiliging. Wij hebben de website van Sentho in een nieuw jasje gestoken.

Direct naar de website

Nieuwe website met een frisse uitstraling

Sentho is leverancier van verschillende hygienische afbouw producten. De klant wil graag meer leads binnenhalen via de website. Om dit te realiseren moest eerst de website onder handen worden genomen. In de volgende fase zal er gewerkt worden aan de SEO score van de website. Het advies was om zowel SEO als SEA in te zetten om zo direct bezoekers op de website te krijgen. Dit zorgde al heel snel in een stijging van de leads.

Algemeen

Ontwerp volgens nieuwe huisstijl

Sentho had nog een ietwat verouderde website welke gebouwd was op basis van haar oude huisstijl. Wij zijn met Sentho aan de slag gegaan om een compleet nieuw ontwerp te maken voor de website die aansluit bij de huidige huisstijl van het bedrijf.

Focus op conversie

Bij de website van Sentho hebben we onze focus gelegd op conversie. We hebben een tactisch plan bedacht die ervoor moet zorgen dat het conversiepercentage stijgt. Ook hebben we verschillende onderdelen voor bouwkundige bedrijven toegevoegd. Zoals bestek documenten etc.

WordPress CMS

Wij hebben in overleg met de klant, gekozen voor een website met WordPress CMS. De klant maakte al gebruik van verschillende plugins en wilde dit graag zo houden. Daarnaast is de website voorzien van een responsive design, waardoor deze op ieder apparaat correct wordt weergeven.

#BDD534
#151C1F

Resultaat van de nieuwe website

Hogere conversie, meer warme leads

Tijdens de ontwikkelingsfase heeft ons development team zeer nauw samen gewerkt met de afdeling marketing. Het was natuurlijk zaak dat de website direct geoptimaliseerd werd voor b.v. een goede ranking in de zoekmachines zoals Google of Bing. Daarnaast is het belangrijk dat er vanuit een marketing perspectief wordt gekeken naar de content van de website. Dit zal de conversiepercentage ten goede komen. Steeds meer bedrijven weten Sentho te vinden dankzij de optimalisatie van de website.

Wilt jij ook de volgende stap zetten?

Is jouw bedrijf toe aan een vernieuwde website of wil je meer uit je online marketing mogelijkheden halen? Wij nemen je website graag onder de loep zodat we vervolgens gericht advies kunnen geven. Ben je geïnteresseerd in een gratis website en online marketing scan? Neem dan gerust even contact met ons op.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.