Van SEO Webdiensten naar Digital Champs

Waarom naamsverandering?

Voorheen werkten wij onder de naam SEO Webdiensten. Deze naam is sinds 1 januari 2021 veranderd naar Digital Champs. Waarom? De naam SEO Webdiensten doet lijken alsof wij enkel SEO gerelateerde diensten leveren. Dat is echter niet het geval. Als full service online marketing bureau doen wij veel meer dan alleen SEO. Door middel van de naamsverandering willen wij laten zien dat wij in alle online marketing gerelateerde taken een kampioen zijn. Dit willen wij met de nieuwe naam ook uitstralen.

Wie zijn Digital Champs?

Digital Champs is een full service online marketing bureau gevestigd in Zwijndrecht, in de provincie Zuid-Holland. Onder de rook van Rotterdam werkt een team vol gemotiveerde young professionals elke dag aan het online zichtbaar en vindbaar maken van bedrijven door heel Nederland (en daarbuiten). Wij werken met een klein en hecht team, kennen elkaars krachten en hebben korte communicatielijnen. Gezamenlijk werken wij aan het online succesvol maken van jouw bedrijf.

Wat doen we bij Digital Champs?

Digital Champs houdt zich als full service online marketing bureau natuurlijk bezig met online marketing. Echter, is dit niet het enige waar wij elke dag mee bezig zijn. Binnen Digital Champs hebben wij verschillende afdelingen en specialismen waarin wij een kampioen zijn. Denk hierbij aan online marketing, Google Ads, Social Media Advertising, social media beheer, content creatie, het schrijven van blogs, webdevelopment, DTP-werk, SEO, content optimalisatie en maatwerk applicaties. Al onze kampioenen zijn in het bezit van verschillende Google certificaten en houden hun kennis constant up-to-date. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat wij met onze kennis en expertise de beste resultaten voor jouw bedrijf kunnen behalen.

Groei realiseren met online marketing?

Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven en brengen we veel tijd online door. Het internet is voor vele bedrijven ook erg belangrijk. Steeds meer bedrijven zien het belang van online marketing in en besluiten daarom gebruik te maken van online marketing. Online marketing is niet alleen cruciaal voor de zichtbaarheid en de naamsbekendheid van het bedrijf, maar ook voor de vindbaarheid en het genereren van leads. Wil jij meer groei realiseren met online marketing voor jouw bedrijf? Dat kan met Digital Champs. Bij ons kun je terecht voor al je online marketing vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in Google Ads, Social Media Advertising, social media beheer, content creatie en marketing automation.

Webdevelopment voor een functionele website

Een professionele, goed werkende en snelle website is cruciaal voor bedrijven. Een langzame website is in 2021 een echte no-go. Een snelle website verbetert de conversie en verlaagt de bounce-rate. Bovendien, hechten zoekmachines zoals Google en Bing een steeds groter belang aan snelle laadtijden. Kortom, een goede website is het hart van een onderneming die het online goed wilt doen. Webdevelopment speelt hierbij een grote rol.

Webdevelopment is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het realiseren van een website. Hieronder valt onder andere: webdesign, programmeren en beheer van webservers. De web developers zorgen ervoor dat een website goed functioneert, snel is, dat de knoppen en links naar de juiste pagina’s verwijzen en veel meer. Zij gebruiken scripting om website te bouwen en om de websites te voorzien van verschillende functies. Bij Digital Champs hebben wij webdevelopment specialisten ter beschikking die jouw website werkend, snel en functioneel krijgen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

Samenwerken met Digital Champs?

Wil jij jouw bedrijf online op de kaart zetten of laten groeien? Digital Champs helpt jou hier graag bij. Bij ons kun je rekenen op jarenlange kennis, ervaring en expertise op gebied van online marketing en webdevelopment. Wij weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep, met de juiste content, via de juiste kanalen kunt bereiken. Wil jij samenwerken met ons? Neem dan contact met ons op.

SEO voor organische vindbaarheid

Hoger ranken in de organische rankings van Google? Dat kan door op de juiste manier gebruik te maken van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat is een verzamelnaam voor alle processen die bijdragen aan het organisch hoog scoren van een webpagina in de zoekmachines. Door effectief de SEO-technieken toe te passen, is het mogelijk om (aanzienlijk) meer bezoekers naar de gewenste webpagina’s te trekken. Zoekwoord optimalisatie en linkbuilding spelen hierbij een belangrijke rol. Voor bedrijven die online actief zijn, is SEO erg belangrijk. Bij Digital Champs zorgen wij ervoor dat er een op maat gemaakte SEO-strategie wordt gemaakt, om de beste resultaten voor jouw bedrijf te behalen.

Veilige en innovatieve maatwerk applicaties

Een applicatie ontwikkelen is een zeer specialistische klus. Voor de ontwikkeling van een maatwerk applicatie kun je ook bij Digital Champs terecht. Ons development team heeft jarenlange ervaring met complete business applicaties, volledig op maat gemaakt. Tevens hebben wij ervaring op het gebied van maatwerk integratie vraagstukken. Te allen tijde denken wij met jou mee, vanaf het begin van de ontwikkeling van de applicatie, tot en met de testfase, de oplevering en daarna.

Full service online marketing bureau

Een full service online marketing bureau. Dat is een hele mond vol. Maar wat is nu een full service online marketing bureau en wat doet zo’n bureau nu precies? Een full service online marketing bureau kan alle marketingvraagstukken van een bedrijf voor zijn rekening nemen. Hierbij kun je denken aan taken zoals een marketing strategie, planning en productie, maar ook alles wat er op de achtergrond bij komt kijken, zoals de bouw van een website, het beheren van de website, de SEO, linkbuilding tot aan blogs, content creatie en social media beheer.

Wat wel handig om te weten is, is het verschil tussen een online marketing bureau en een full service online marketing bureau. Een online marketing bureau houdt zich enkel bezig met online marketing diensten. Website ontwikkeling en onderhoud valt hier dus niet onder. Bij een full service online marketing bureau kun je daar wel op rekenen. Ideaal toch?