Suretech beveiliging

Een website met een professionele uitstraling is zeker geen overbodige luxe voor een professioneel installateur op het gebied van beveiliging. Daarom hebben wij voor Suretech beveiliging deze professionele website gebouwd.

Direct naar de website

Vernieuwde website, gemaakt in WordPress

De klant wilde graag de reeds bestaande website vernieuwen en moderniseren met nieuwe technieken. Uiteraard was het van belang dat hierbij rekening werd gehouden met de huisstijl van het bedrijf. Zo waren onder andere kleuren, logo’s en lettertypen al vastgelegd. De nieuwe website van Suretech beveiliging is gebruiksvriendelijk, modern en is daarnaast ook responsive, wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat dat je gebruikt.

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Nieuw ontwerp

Voor Suretech beveiliging hebben wij een compleet vernieuwde website opgeleverd. We hebben de wensen van de klant direct opgepakt en uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij hebben we twee schetsen aangeleverd als voorbeeld. De klant was direct tevreden over het ontwerp en kon niet wachten tot de website online was.

WordPress CMS

We hebben ervoor gekozen om de website te bouwen in WordPress. WordPress is namelijk een zeer gebruiksvriendelijk platform waarbij je gemakkelijk je website kunt optimaliseren. Daarnaast kun je je website in de toekomst gemakkelijk uitbreiden zonder al te veel ingewikkelde aanpassingen. Ook is WordPress uitermate veilig, waardoor dit ook mooi aansluit bij deze klant.

Overzichtelijke website

Voor Suretech beveiliging hebben we alle teksten op de website geschreven, nieuwe afbeeldingen gebruikt en het geheel gebruiksvriendelijk ingericht. Daarnaast is de website responsive en werkt deze prima op ieder type apparaat. Bezoekers kunnen eenvoudig door de website navigeren. Daarnaast is er op ieder moment op de website voldoende mogelijkheid voor potentiële klanten om over te gaan tot conversie.

#21A5D7
#58585A

Conclusie: Weer een tevreden klant erbij

Wij gaan net dat extra stapje verder om te achterhalen wat de daadwerkelijke wens en behoefte van onze klant is. Daarnaast brengen wij graag in kaart wat het doel van de website is. Zo kunnen we een nog beter resultaat behalen

Wil jij ook de volgende stap zetten?

Is jouw bedrijf toe aan een vernieuwde website of wil je meer uit de mogelijkheden van online marketing halen? Wij nemen je website graag onder de loep zodat we vervolgens gericht advies kunnen geven en daarop maatwerk speciaal voor jouw bedrijf kunnen maken. Ben je geïnteresseerd in een gratis website en online marketing scan? Neem dan gerust even contact met ons op.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.