Website, SEO, SEA

Total Water Care

Wij zorgen ervoor dat elke veehouder het water voor zijn dieren zelf kan drinken! Total Water Care staat voor een totaalconcept om de waterkwaliteit te borgen van de bron tot aan het dier, zodat u als veehouder ten alle tijden verzekerd bent van schoon, fris en smakelijk drinkwater.

Direct naar de website

De wens van de klant

Total Water Care onderscheidt zich t.o.v. de concurrentie, door de focus te leggen op de agrarische sector. Door jarenlange ervaring in deze sector is er enorm veel kennis vergaard op het gebied van drinkwater voor de veehouderij. De klant wilde graag de 4 klantbeloften terug laten komen op de website. Hierom is besloten om de verschillende processtappen te omschrijven en hierin de klantbeloften terug te laten komen. Zo is het voor de bezoeker heel snel duidelijk wat de klant kan verwachten bij een totaalaanpak van Total Water Care.

De agrarische sector

Heldere uitleg gericht op de doelgroep

Voor Total Water Care hebben wij een nieuwe website ontworpen. Bij het ontwerpen van de website is rekening gehouden met de doelgroep, de agrarische sector in dit geval. Voor Total Water Care was het van groot belang dat de boodschap die ze uitdragen helder overkwam.

WordPress CMS

Samen met de klant hebben we ervoor gekozen om WordPress CMS te gebruiken. Hiermee kunnen we namelijk makkelijk en snel onderdelen van de website toevoegen of verwijderen. Daarnaast is het ook geschikt om de website van meer informatie te voorzien. Voor WordPress zijn er ook zeer veel extra functionaliteiten ontwikkeld die we in een later stadium kunnen inzetten voor Total Water Care. Dit programma is dus niet alleen flexibel, maar ook geschikt voor eventuele wijzigingen die je in de toekomst wilt aanbrengen.

Geschikt voor elk device

We wilden er graag voor zorgen dat de website goed functioneert op ieder type apparaat. Daarom hebben we een volledige responsieve website gebouwd. Het maakt niet uit welk apparaat je de website bezoekt, de website past zich automatisch aan de afmetingen van het scherm aan.

#00477C
#151C1F

Eindresultaat

Een frisse website met meer conversies

We hebben met veel passie en plezier aan de website van Total Water Care gewerkt. De website is volledig aangepast naar de wensen en behoeften van bezoekers van deze tijd. Daardoor zal de website meer converteren dan ooit tevoren. Ook is de website gemakkelijker te vinden in zoekmachines door goed gebruik van verschillende SEO-technieken.

Toe aan een nieuwe website?

Ben jij, of je bedrijf, toe aan een nieuwe website? Eentje die helemaal aansluit bij jouw wensen en die helemaal klaar is voor het hedendaagse gebruik van het internet? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig hoe de website eruit ziet?

Andere projecten waar wij

Website

Agro Pest Control

Een nieuwe website ontwerp voor het bestrijden van ongedierte in de agrarische sector

Planningstool

Mesa Coatings

Bij een truckwash vloerrenovatie project gefilmd. Hierbij is gebruik gemaakt van professionele drone beelden.

Website

CrossFit RTM

Een nieuwe website voor een premium CrossFit in Rotterdam

Website, bedrijfsvideo

Arts Straalbedrijf

Nieuwe website en bedrijfsfilm voor Arts Straalbedrijf.

Intranet app

Mesa Coatings

Een zeer uitgebreidde intranet app voor Mesa Coatings. Werknemers kunnen tevens hun werkbonnen inscannen.

Website

Suretechbeveiliging

Een redesign voor de beveilingsinstallatie Suretechbeveiliging

Bedrijfsfilm met drone

Mesa Coatings

Een bedrijfsfilm over de straal werkzaamheden van Arts Straalbedrijf.

Dealer webshop

Summit Water Systems

Een opmaat gemaakte dealerwebshop voor het distribueren van waterontharders

Animatievideo

Mesa HyCo

De klant wilde een visuele uitleg van hun diensten. De oplossing hiervoor was een explainer animatie in de huisstijl van de klant.