Expertise

Met een nieuwe website via digital marketing naar online succes

ONZE EXPERTISE

Digital Champs heeft als primaire doel om onze klanten te laten groeien. Groei is altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Als Google Premier Partner werken wij nauw samen met Google. Ons doel is om de klant te ontzorgen Wij kunnen uw online aanwezigheid verbeteren en dit ondersteunen we met een brede kennis en strategische aanpak. Wij zijn dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien.

Strategie

Wij werken met een strategie toegespitst op jouw bedrijf. daarnaast weten we exact op welke plaatsen wij welke tools in moeten zetten voor het beste resultaat.

Search advertising

Met search advertising doe je aan betaald adverteren in het zoeknetwerk van Google en Bing. Hiermee richten we ons specifiek tot je doelgroep.

Remarketing instellen

Door remarketing in te stellen, bereik je eerdere bezoekers van je website. Deze kunnen wij instellen op basis van segment of de fase van de customer journey.

Marketing automation

Met marketing automation automatiseer je het proces van het binden van prospects aan je bedrijf door ze door de klantreis te leiden. Uiterst effectief voor b.v. voor emailmarketing

Social media is een bijzonder krachtige tool om je klanten aan je bedrijf te binden en nieuwe doelgroepen aan te boren. Vooral als we deze inzetten in de verschillende fasen.

Reporting

Met handige maandelijkse rapportages krijg je inzicht in de voortgang van onze inspanningen. In het SEO Dashboard kun je meekijken met de resultaten wanneer jij dat wilt!.

Heb je vragen of direct advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.