Digital marketing

Bereik jouw doelgroep via verschillende kanalen

Digital marketing 2.0

Internet is niet meer uit ons leven weg te denken en dus brengen we veel meer tijd online door dan enkele jaren geleden. Dit geldt net zo goed voor je doelgroep. Om jouw dienst of product te verbinden met jouw doelgroep moeten we ze op het juiste moment de juiste content aanbieden. Om dit te realiseren zetten wij "Digital Marketing 2.0" in. Dit doen we door alle online kanalen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Juiste boodschap, juiste moment, juiste persoon

Elk bedrijf kent een unieke klantreis, dit is de weg die de klant aflegt voordat het klant wordt en blijft. De kunst is om in de verschillende fasen van die klantreis de doelgroep te bereiken. Dit kan op verschillende manieren en via verschillende kanalen (Bloggen, Advertising, SEO, Social Media). Wij herkennen de touchpoints in een klantreis en zullen in een digitale strategie uitwerken wat de meest effectieve content is in te zetten. Touchpoints zijn de contactmomenten tussen een bedrijf en de klant en kunnen in verschillende vormen voorkomen. Dit proces kan ook geautomatiseerd (marketing automation) worden.

Behaal doelstelling met kritische succesfactoren

Om zaken te verbeteren moeten we kunnen meten. Wij zorgen dat alles meetbaar is. Door middel van A/B testing kunnen we zo ook elementen optimaliseren. Daarnaast is elke marketing handeling in ons SEO Dashboard realtime inzichtelijk. In de digitale strategie zijn de KPI's bepaald. Doelstellingen worden behaald doordat we tijdig kunnen sturen.

Strategie

Wij werken met een strategie toegespitst op jouw bedrijf. daarnaast weten we exact op welke plaatsen wij welke tools in moeten zetten voor het beste resultaat.

Search advertising

Met search advertising doe je aan betaald adverteren in het zoeknetwerk van Google en Bing. Hiermee richten we ons specifiek tot je doelgroep.

Remarketing instellen

Door remarketing in te stellen, bereik je eerdere bezoekers van je website. Deze kunnen wij instellen op basis van segment of de fase van de customer journey.

Marketing automation

Met marketing automation automatiseer je het proces van het binden van prospects aan je bedrijf door ze door de klantreis te leiden. Uiterst effectief voor b.v. voor emailmarketing

Social media is een bijzonder krachtige tool om je klanten aan je bedrijf te binden en nieuwe doelgroepen aan te boren. Vooral als we deze inzetten in de verschillende fasen.

Reporting

Met handige maandelijkse rapportages krijg je inzicht in de voortgang van onze inspanningen. In het SEO Dashboard kun je meekijken met de resultaten wanneer jij dat wilt!.

Klanten waar wij voor werken

Mesa Coatings
Suretech Beveiliging
Total Water Care
Arts Straalbedrijf
Summit Watersystems
Sentho
Agro Pest Control
Agro Pest Control

Heb je vragen of direct advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.