Een b2b website die scoort

Het fundament voor toekomstige groei

Professionele b2b website

Een van de belangrijkste zaken voor hedendaagse B2B ondernemingen is een professionele website. De website dient ingericht te zijn om je bedrijf te ondersteunen en de omzet en klantenkring te vergroten Dit draagt voor een heel groot deel bij aan de mate van succes van je onderneming. Verder is een website een bron voor het aanboren van een nieuwe klantenkring, mits deze op de juiste manier wordt ingezet. De website is een soort verzamelplaats van al het online verkeer. Zet je dit op de juiste manier in, dan ontstaat er een hele duidelijke scheidslijn tussen prospects, bestaande klanten, leveranciers en overig verkeer. Kortom een professionele website is het fundament van je toekomstige groei.

Fris modern en functioneel

Een website hoort niet alleen te passen bij de huisstijl van je bedrijf. Het hoort ook te passen bij je doelgroep en te voldoen aan de eisen van deze tijd. Een website met de juiste uitstraling is essentieel wil je de aandacht van je doelgroep trekken. Verder staat functionaliteit hoog in het vaandel. Mensen moeten snel vinden waar ze naar op zoek zijn, zonder dat de website er onoverzichtelijk en ingewikkeld uitziet. Wij zorgen voor een frisse, moderne en functionele website, passend bij de doelgroep van je onderneming.

Meetbaar en conversieverhogend

Transparantie staat bij SEO Webdiensten voorop. Wij laten je graag meekijken met de analyses van de website en de successen die we met onze werkzaamheden boeken. Wij zorgen er tevens voor dat bezoekers overgaan tot het doel van je website, bijvoorbeeld het afnemen van je dienst of product. Meetbare resultaten, dat is waar we voor staan.

Gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar

Jouw b2b website dynamisch en volledig aanpasbaar. De markt beweegt en de wensen van je doelgroep blijven met de beweging van de markt mee veranderen. Daarnaast zorgen wij voor een uiterst gebruiksvriendelijke website.

Zelf je website beheren

Wij helpen je een professionele website op te stellen. Loopt de website goed en volledig naar wens, dan krijg jij de controle volledig in handen. Door ons totaalpakket op maat heb je er feitelijk geen omkijken meer naar.

Responsive website laten maken

Nu we op steeds meer apparaten internet ter beschikking hebben, is een responsive website erg belangrijk geworden. Wij zorgen er met responsive webdesign voor dat je website voor je bezoekers op ieder apparaat optimaal wordt weergegeven.

Veiligheid van je website

Een veilige website geeft je klanten, terecht, het gevoel dat het veilig is om hun gegevens op de website achter te laten. Wij zorgen voor de veiligheid van je website, met een hoger aantal conversies tot gevolg.

Onze aanpak

Briefing

Deze fase dient als uitgangspunt voor het hele development traject. Zaken als wie, wat, wanneer oplevert of welke functionaliteiten er in de applicaties worden ontwikkeld maar ook strategie en projectplan worden hier vastgelegd, waardoor we volledig volgens de wensen van de klant werken.

Opmaak wireframe

Op basis van de vastgestelde strategie geven we invulling aan de verschillende elementen van het beoogde traject. Deze worden visueel inzichtelijk gemaakt door middel van een wireframe. Alle hoofdpagina's en functionaliteiten worden opgemaakt en omschreven in de wireframe

UX Design

In de designfase maken we gebruik van verschillende design tools om het ontwerp te creëren. Vervolgens wordt met Invision het ontwerp gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat we een functioneel ontwerp kunnen presenteren.

Development

In de ontwikkelingsfase maken we gebruik van verschillende tools om het ontwerp te ontwikkelen. Vervolgens wordt met Invision de ontwikkeling gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat we een functioneel ontwerp kunnen presenteren.

Testen

In de testfase maken we gebruik van verschillende tools om het ontwerp te testen. Vervolgens wordt met Invision het ontwerp gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat we een functioneel ontwerp kunnen presenteren.

Oplevering

In de designfase maken we gebruik van verschillende design tools om het ontwerp te creëren. Vervolgens wordt met Invision het ontwerp gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat we een functioneel ontwerp kunnen presenteren.

Bekijk ons werk en raak geïnspireerd

Heb je vragen of direct advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.